Monaco wint bij Guingamp, Lille verliest na spectaculair slot

25 februari 2017, 22:01

AS Monaco gaat weer alleen aan kop in de Franse competitie. De ploeg uit het prinsdom won zaterdag de uitwedstrijd tegen En Avant Guingamp met 1-2, door doelpunten van Kamil Glik en Fabinho (strafschop). Etienne Didot deed in de slotfase iets terug namens Guingamp.

Monaco heeft door de overwinning 62 punten, drie meer dan nummer twee OGC Nice. Dat team won vrijdag al met 2-1 van Montpellier. Paris Saint-Germain kan zondag weer op gelijke hoogte komen met Nice. Daarvoor moet de titelverdediger wel Le Classique winnen bij Olympique Marseille.

Met Anwar El Ghazi in de basis en Ricardo Kishna op de bank verloor OSC Lille voor eigen publiek met 2-3 van Girondins Bordeaux. Nicolas de Préville en Eder bogen in een tijdsbestek van twee minuten - ze scoorden in respectievelijk de 66ste en 67ste minuut - een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong voor Lille. Toch gingen de punten mee naar Bordeaux, omdat Adam Ounas in de laatste twaalf minuten twee keer doel trof. Lille-speler Julian Palmieri kreeg in de tachtigste minuut, bij een 2-2 stand, zijn tweede gele kaart. Zijn ploeggenoot Rio Antonio Mavuba werd in de extra tijd, toen het al 2-3 stond, met direct rood van het veld gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen