Jarige Van de Looi: "Hadden er voor rust geen grip op"

25 februari 2017, 23:36

Erwin van de Looi kan terugkijken op een mooie 44ste verjaardag. De trainer won zaterdag met Willem II de uitwedstrijd tegen Excelsior met 0-2. Daardoor staan de Tilburgers voorlopig met 29 punten op de negende plaats.

"We hebben eindelijk gewonnen van een ploeg die onder ons staat, dat is wel iets om trots op te zijn", reageerde Van de Looi na afloop desgevraagd bij de NOS. Hij vond zijn elftal in de eerste helft matig spelen. "Toen hadden we er geen grip op en aan de bal waren we onrustig en slordig. Ook maakten we geen gebruik van de ruimtes."

Daarom deed Van de Looi in de rust wat omzettingen en dat pakte goed uit. "We kregen meer controle en uiteindelijk maak je binnen een minuut twee doelpunten. Pas daarna hebben we laten zien dat we goed kunnen voetballen, dat hebben we daarvoor niet gedaan", vervolgde de oefenmeester.

"Of we nu al veilig zijn? Zo kijk ik niet", antwoordde Van de Looi. "We doen wel goede zaken, maar je weet niet wat er onder je gaat gebeuren. Maar ik kijk niet alleen naar onderen, we proberen het maximale resultaat te boeken. We hebben nog tien duels te gaan en daarin kunnen we nog heel veel punten halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen