AC Milan wint dankzij omstreden strafschop, ook zege Lazio

26 februari 2017, 17:09

Zowel AC Milan als Lazio heeft zondagmiddag drie punten gepakt. Milan boekte op bezoek bij US Sassuolo een 0-1 overwinning dankzij een strafschop van Carlos Bacca. Ook Lazio won, thuis tegen Udinese, met dank aan een penalty. 

In de eerste helft had Sassuolo de beste kans om op een 1-0 voorsprong te komen. De thuisploeg kreeg een strafschop toegewezen nadat Juraj Kucka Alfred Duncan vasthield. Domenico Berardi wist het buitenkansje echter niet te verzilveren. Tien minuten later kregen de bezoekers een strafschop na een overtreding op Andrea Bertolacci. Bacca wist te scoren, maar de vraag was of zijn doelpunt had mogen tellen. De aanvaller gleed namelijk uit tijdens het nemen van de penalty en raakte de bal met beide voeten voor hij scoorde.

Milan was na rust de bovenliggende partij en kreeg nog enkele kansen om de voorsprong verder uit te breiden via onder anderen Suso en Cristián Zapata. Sassuolo-doelman Andrea Consigli verrichte echter enkele uitstekende reddingen. De strafschop van Bacca bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning.

Lazio-Udinese

Lazio steeg naar de vijfde plaats nadat er een 1-0 thuisoverwinning werd geboekt op Udinese. Zo'n twintig minuten voor tijd kreeg Lazio een penalty na een handsbal van een verdediger van Udinese. Ciro Immobile schoot zijn ploeg vervolgens vanaf elf meter op voorsprong. Stefan de Vrij en Wesley Hoedt begonnen beiden in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen