Spelers PSV over Hawk-Eye: "Schreeuwen heeft geen zin"

26 februari 2017, 22:53

De spelers van PSV beseffen dat er weinig te zeggen valt over de beslissing van scheidsrechter Bas Nijhuis om het cruciale doelpunt van Feyenoord goed te keuren. Omdat het horloge van de arbiter aangaf dat de bal de doellijn gepasseerd had, konden de PSV'ers niet anders dan de situatie accepteren.

In gesprek met FCUpdate.nl vertelt Steven Bergwijn, die tijdens de eerste helft al inviel voor de geblesseerde Marco van Ginkel, dat er weinig aan te veranderen viel. "Als dat alarmpje van de scheidsrechter afgaat kan je wel lopen schreeuwen, maar dat heeft geen enkele zin", weet Bergwijn.

Bart Ramselaar baalde enorm van het moment, maar vindt dat PSV zich beter kan focussen op wat voor de late 2-1 allemaal gebeurde. "De doellijntechnologie is in ons nadeel, maar wij moeten ons op de momenten daarvoor moeten richten. We hadden toen namelijk zelf moeten scoren uit onze kansen", aldus Ramselaar.

Jetro Willems zag op zijn beurt dat er voor de kopbal van Jan-Arie van der Heijden, de redding van Jeroen Zoet en het terugschuiven van de bal door de PSV-goalie een overtreding gemaakt werd. "Aan het doelpunt ging een overtreding op Luuk (de Jong, red.) vooraf. Dit is heel zuur."

Lees ook: Nijhuis over eigen goal Zoet: "Horloge ging alsnog trillen"

[photo,104955,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen