Vd Brom zag voor rust antwoord, Jans vindt punt terecht

26 februari 2017, 20:48

AZ had zondag wat recht te zetten, na de 7-1 nederlaag bij Olympique Lyon van afgelopen donderdag in de return van de tweede ronde van de Europa League. Drie punten hielden de Alkmaarders echter niet over aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Het werd 1-1.

"Ik vind dat we de eerste helft een antwoord hebben gegeven op de kansloze nederlaag van donderdag in Lyon", zegt coach John van den Brom op AZ.nl. "We hebben alleen nagelaten om te scoren. Dat gevoel neem je mee de rust in. Hoe anders was dat in de tweede helft, toen de bal er na iets meer dan twee minuten inlag. Toch hebben de jongens alles gegeven om er nog een punt uit te slepen."

PEC Zwolle-trainer Ron Jans spreekt van een terecht gelijkspel. "Als je alleen naar de statistieken kijkt, zou je denken dat we hebben verloren, maar dat hebben we niet. Wij hebben een punt, dat zijn er twee te weinig, maar als je het over de hele wedstrijd bekijkt is het wel terecht", citeert het twitteraccount van de Overijsselse club de oefenmeester. "Het is zó zonde dat we na de 0-1 niet de 0-2 en 0-3 maakten, maar een wedstrijd heeft twee helften. Dan is een punt terecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen