Rol Lokhoff vervalt, maar Wolfsburg wil hem niet kwijt

28 februari 2017, 09:25

VfL Wolfsburg heeft Andries Jonker in huis gehaald als de nieuwe hoofdcoach, maar de komst van de Nederlander houdt wel in dat een andere landgenoot niet meer als assistent-coach betrokken zal zijn bij de Bundesliga-club. Ton Lokhoff bekleedde eerst deze functie, maar doet dat na de komst van de nieuwe assistenten Fredrik Ljungberg en Uwe Speidel als nieuwe assistenten dus niet meer. Lokhoff zal waarschijnlijk wel blijven, zo geeft hij aan in De Telegraaf.

Wolfsburg heeft voor Lokhoff een andere rol in gedachten. Het is echter nog niet bekend welke functie de Nederlandse oefenmeester, die tot medio 2018 onder contract staat bij Die Wölfe, gaat bekleden. "Het is een simpel verhaal. Met de komst van Andries vervalt mijn rol. Ik ben geen assistent meer, want hij brengt er zelf twee mee. Ik ben nu drie jaar werkzaam in de Duitse Bundesliga. Het is fijn om te horen dat de club niet wil dat ik vertrek. 'Je hoort hier thuis', zei men letterlijk. Ik wacht af waar de club mee komt."

"Ik moet ze ook even de tijd geven om alles in te vullen", geeft Lokhoff aan in bovengenoemde ochtendkrant. "Rond het weekeinde weet ik waarschijnlijk meer. Maar ik wil wel graag op het veld blijven, ik voel me het beste als trainer", aldus Lokhoff, die eerder als coach werkzaam was bij NAC Breda, Excelsior, RB Salzburg (assistent), VVV-Venlo en PAOK Saloniki (assistent).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen