Spurs: Kane in vorm van zijn leven, Alli door het stof

28 februari 2017, 11:00   Bijgewerkt: 28 februari 2017, 11:05

Harry Kane onderstreepte afgelopen zondag met een hattrick tegen Stoke City (4-0 winst) in de eerste helft met een dikke stift dat hij in bloedvorm verkeert. De 23-jarige spits van Tottenham Hotspur denkt zelfs dat hij in de vorm van zijn leven steekt. Nog nooit voelde hij zich naar eigen zeggen zo lekker. Zijn maatje Dele Alli voelde zich daarentegen niet zo goed na zijn rode kaart tegen AA Gent, maar is er wel weer bovenop aan het komen.

Na 37 minuten had Kane al een hattrick te pakken tegen Stoke. Het was alweer zijn tweede drieklapper in een week en zijn derde hattrick in negen wedstrijden. Kane staat nu al op 22 doelpunten in dit seizoen en scoorde in 2017 al twaalf keer in elf optredens. "Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk het wel, ja. Ik voel me fris, scherp en ben lekker in vorm. Door mijn blessure aan het begin van het seizoen had ik wat meer rust. Dat heeft me goed gedaan. Nu moet ik het doortrekken naar het einde van het seizoen. Hopelijk kan ik richting de dertig goals gaan", hoopt Kane in gesprek met The Guardaian.

Alli zorgde zaterdag voor de vierde goal van de Spurs tegen Stoke. Dat was een mooi moment voor de aanvallende middenvelder, aangezien hij zijn ploeg in de wedstrijd daarvoor dupeerde met een vroege rode kaart tegen Gent, dat Europese uitschakeling betekende. "Het was een zware week voor me, ik voelde me verschrikkelijk na dat duel. Ik heb mijn excuses aangeboden aan het team en heb de ploeg tegen Stoke weer kunnen helpen. Ik heb ook veel steun gekregen. Dat is zeer belangrijk", zegt Alli op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen