Lyon is niet van plan om Lacazette en Tolisso te verkopen

28 februari 2017, 17:35

Olympique Lyon is niet van plan om Corentin Tolisso en Alexandre Lacazette zomaar naar te laten vertrekken. De middenvelder staat in de belangstelling van Juventus, terwijl de spits onlangs aangaf deze zomer graag te willen vertrekken.

"Er zitten veel scouts op de tribune voor onze spelers, maar we hebben niet de intentie om Corentin of Alexandre te verkopen", zegt voorzitter Jean-Michel Aulas in de Franse media. "We moeten eigenlijk hopen dat we de Europa League winnen (in dat geval speelt Lyon volgend jaar Champions League, red.), dat zou alles een stuk makkelijker maken."

"Tegen Metz zaten er vijf clubs op de tribune die nog in de Champions League actief zijn. We hopen dat als Tolisso en Lacazette binnen boord blijven, dat we dan binnenkort met die clubs op gelijke voet kunnen komen", aldus Aulas.

De 25-jarige Lacazette – die openlijk een charmeoffensief heeft geopend in de hoop naar Barcelona te mogen – heeft bij Lyon nog een contract tot en met 2019. Tolisso (22) ligt nog een jaar langer vast bij de nummer vier van de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen