Cillessen blij verrast: "Vroeg mij af of Onana de druk aankon"

28 februari 2017, 19:40

André Onana maakte in 2015 de overstap van Barcelona naar Ajax. Jasper Cillessen bewandelde deze zomer de omgekeerde route. De doelman blijkt zijn opvolger in de Amsterdam ArenA nog altijd scherp in de gaten te houden.

"Ik wist dat hij fantastisch kon keepen, dus daar stond ik niet van te kijken", vertelt de goalie in gesprek met Ajax TV. "Het enige wat ik me afvroeg was of hij de druk aankon. In een volle ArenA spelen is toch anders dan in de Jupiler League op de Toekomst. Maar zoals ik hem nu zie, maakt het hem vrij weinig uit. Dan is het eerder hoe gekker, hoe beter."

Het enige dat de Kameroener nog moet doen volgens Cillessen is bijtekenen. Zijn huidige verbintenis loopt namelijk in de zomer van 2018 af. "Ik hoop dat hij snel gaat verlengen. Zodat Ajax er nog veel plezier van kan gaan hebben."

Verder ziet Cillessen de nodige parallellen tussen Ajax en Barcelona, die in de competitie jagen op hun rivalen. "We hebben het allebei niet makkelijk, al hebben wij wel een grotere achterstand ten opzichte van de nummer een dan Ajax. Maar ik heb er vertrouwen in dat het bij beide gaat lukken. En dan volgend jaar tegen elkaar in de Champions League, dat zou mooi zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen