Van Wolfswinkel kent bekerbelang: "Vitesse hunkert naar prijs"

28 februari 2017, 23:37

Vitesse is een van de oudste profvoetbalclubs en behoort zeker ook niet tot de kleinste. Toch heeft de voetbalvereniging nog nooit een echte prijs weten te pakken. Daar moet dit seizoen maar eens verandering in komen, zo vindt Ricky van Wolfswinkel.

"Vitesse hunkert naar een prijs. Spelers krijgen misschien nog wel meer kansen, maar zeker voor de club is dit nu heel belangrijk", vertelt de clubtopscorer aan Omroep Gelderland. "Vitesse heeft enorme stappen gemaakt. Dan heb je op een gegeven moment ook een prijs nodig en die heeft Vitesse nog nooit gewonnen. Veel mensen weten wat dit betekent en daar moet nu iedereen in mee. Die drive moeten we hebben en mocht er iemand zijn die daar iets minder over denkt, pikken we dat wel op."

"Misschien komt deze enorme mogelijkheid nooit meer", vervolgt Van Wolfswinkel. "Dus moet je er alles voor doen. We kijken er echt naar uit, hebben er zin in en willen gewoon naar die Kuip. Nu eerst de focus op Sparta. Een wedstrijd die wij gezien onze kwaliteiten moeten winnen. Maar het zal enorm lastig worden. Een favorietenrol in de beker gaat nooit op. Dat is al zo vaak gebleken."

Met het verliezen als favoriet heeft Van Wolfswinkel al de nodige ervaring. Met Sporting Lissabon verloor de spits in 2012 de bekerfinale van Académica Coimbra. "Dat is best pijnlijk. Zoiets blijft lang hangen terwijl je wil dat het verdwijnt uit je hoofd. Maar twee keer is scheepsrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen