Guardiola mist Hart niet: "Zeer blij met Willy en Claudio"

1 maart 2017, 09:08

Pep Guardiola is tevreden met de keepers die hij momenteel tot zijn beschikking heeft bij Manchester City. De Spaanse oefenmeester mist de aan Torino verhuurde Joe Hart niet, omdat hij blij is met de prestaties van Willy Caballero en Claudio Bravo.

Waar Guardiola aan het begin van het seizoen steevast voor Bravo koos, krijgt Caballero de laatste tijd de voorkeur van Guardiola. De 35-jarige Argentijn heeft echter een aflopend contract, waardoor er mogelijk teruggegrepen zal worden op Hart. Het is echter nog maar de vraag of Guardiola dat wil, aangezien hij voor dit seizoen zijn vertrouwen in andere keepers uitsprak en Hart zonder weerwoord liet vertrekken.

"Ik ben zeer blij met Willy en Claudio. We gaan aan het einde van het seizoen praten over de situatie, maar ik heb nu veel vertrouwen in deze keepers. Dat geldt overigens voor de hele selectie. Iedere speler moet elke dag aangrijpen om mij te overtuigen. Er zijn vijf of zes spelers wiens contract afloopt, maar ze kennen de situatie. Dat er de risico is dat ze voor een andere club gaan tekenen, moeten we accepteren. Maar zelf maken wij ook een keuze in de laatste maanden van het seizoen", zegt Guardiola tegen Sky Sports.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen