Allegri na Napoli-kritiek: "Wij zijn meer dan penalty's"

1 maart 2017, 09:28

Massimiliano Allegri won dinsdagavond met Juventus, in het eerste deel van het tweeluik in de halve finale van de Coppa Italia, met 3-1 van Napoli. Na afloop waren de bezoekers uit Napels woedend door twee makkelijk gegeven penalty's, maar de trainer van Juventus vindt dat men verder moet kijken dan zijn neus lang is.

Allegri zag de spelers en staf van Napoli furieus reageren op meerdere beslissingen van de scheidsrechter. "Ik wil geen oordeel vellen over de arbitrage", zegt Allegri tegen Rai Sport. "Maar vanaf de zijlijn leken beide penalty's terecht gegeven. Ik weet het verder niet, maar ik vind wel dat er bij de prestaties van Juventus niet alleen naar de penalty's gekeken worden. Men moet verder kijken; wij zijn meer dan penalty's.":

Los van de twee strafschoppen maakte Gonzalo Higuaín ook een doelpunt, tegen zijn oude club dus. "Het was een moeilijke wedstrijd tegen een indrukwekkend Napoli", zegt de Argentijnse spits na afloop. "We moesten onze geduld bewaren na de achterstand en dat lukte. Dat is ook de kracht van dit Juventus: de kop gaat niet naar beneden, we behouden het geduld", aldus Higuaín, die niet juichte na zijn doelpunt. "Ik heb nog steeds respect voor Napoli."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen