Deschamps zet deur op een kiertje voor Benzema

1 maart 2017, 16:38

De Franse voetbalbond (FFF) heeft de deur opengezet voor een terugkeer van Karim Benzema in de selectie van Didier Deschamps. De spits van Real Madrid werd lange tijd niet geselecteerd voor Frankrijk vanwege betrokkenheid bij een chantagezaak tegen zijn langgenoot Mathieu Valbuena.

Vanwege die chantagezaak besloot de Franse voetbalbond dat de spits tijdelijk niet meer opgeroepen kon worden voor zijn land. Deschamps heeft inmiddels van de FFF te horen gekregen dat hij weer vrij is om Benzema op te nemen in zijn selectie. Tegenover Le Parisien laat de bondscoach weten dat er wat hem betreft zand over het verleden gaat. "Wat er in het verleden gebeurd is, blijft in het verleden. Ik heb niks tegen Karim."

Dat betekent echter niet dat Benzema er de eerstvolgende keer weer bij zit. "Alleen wanneer het in het belang van het team is dan roep ik hem op. Maar ik maak mijn beslissingen op basis van sportieve prestaties. Hij is nog steeds één van de beste aanvallers in Frankrijk, dus het is zeker niet onmogelijk", besluit Deschamps.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen