Hiddink sprak niet met Leicester maar sluit nieuwe club niet uit

1 maart 2017, 18:22

Na het ontslag van Claudio Ranieri bij Leicester City werd Guus Hiddink al snel genoemd als opvolger. In gesprek met De Telegraaf ontkent de Nederlandse oud-trainer van onder andere Chelsea en het Nederlands elftal dat hij al gesprekken voerde met de regerend kampioen van de Premier League.

Hiddink was eerder werkzaam als interim-manager bij Chelsea en zit momenteel zonder club. "Ik heb nog geen contact gehad met Leicester", aldus de 70-jarige Nederlander, die denkt dat de club het vertrek van Ranieri prima heeft opgelost. "Ik denk dat Leicester het heel goed heeft gedaan door na het ontslag van Ranieri door te gaan met de assistent-trainer Craig Shakespeare. Want dan krijg je direct een reactie van de spelers. Dat hebben ze bewezen tegen Liverpool."

Leicester City lijkt vooralsnog niet de nieuwe club van Hiddink te gaan worden, maar de oud-trainer geeft aan wel weer graag aan de slag te willen. "Ik heb nog zo veel liefde voor voetbal dat ik het niet uitsluit. Ik ga niet meer voor meerdere jaren naar een club toe. Maar ik vind het nog heerlijk om met jonge mensen bezig te zijn", vertelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen