Monaco rekent in extra tijd af met Olympique Marseille

1 maart 2017, 23:41

AS Monaco heeft de kwartfinale van het Franse bekertoernooi bereikt nadat er op bezoek bij Olympique Marseille met 3-4 werd gewonnen. Daarvoor had de ploeg van Leonardo Jardim wel een verlenging nodig. Met nog zeven minuten te spelen bezorgde Thomas Lemar de bezoekers de winst.

Monaco kwam na twintig minuten op voorsprong nadat een schot van João Moutinho via doelman Yohann Pelé in het doel belandde. Winteraankoop Dmitri Payet zette Marseille nog voor rust weer op gelijke hoogte. Dat patroon herhaalde zich nog tweemaal. Marseille kwam dankzij een goal van Kylian Mbappe Lottin op voorsprong, maar invaller Rémy Cabella toonde zich belangrijk door weer gelijk te maken: 2-2.

Omdat de stand na negentig minuten nog altijd gelijk was, moest er verlenging aan te pas komen. Ook in de extra tijd vielen er volop doelpunten te bewonderen. Benjamin Mendy leek Monaco een plek in de kwartfinale te gaan bezorgen, maar opnieuw strak Cabella daar een stokje voor. Uiteindelijk waren het wel de bezoekers die aan het langste eind trokken. Met nog zeven minuten op de klok tekende Lemar voor de 3-4 en bezorgde Monaco zo de overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen