Pastoor neemt Sparta niks kwalijk: "Vitesse wint op kwaliteit"

1 maart 2017, 23:56

Alex Pastoor zag Sparta Rotterdam in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi met 1-2 onderuit gaan tegen Vitesse. De trainer vond het geen onverdiende overwinning voor de Arnhemmers en stelde dat Sparta op kwaliteit werd afgetroefd.

Pastoor neemt zijn ploeg weinig kwalijk en zegt dat Sparta verloor van een kwalitatief beter Vitesse. "Ik vind dat we het wel goed gedaan hebben. We hebben tot de laatste snik geknokt. Alles wat binnen onze macht lag hebben we gedaan. Zeker bij de twee goals van Vitesse moet ik gewoon zeggen dat de klasse er vanaf droop", vertelt hij na afloop aan FOX Sports. "We waren er best dichtbij en hebben zeker ook goede kansen gehad. Als team hadden we het best goed voor elkaar. Maar hier moet je gewoon je pet voor afnemen, want het waren gewoon schitterende acties."

"Een nederlaag is makkelijker te accepteren als er aan de andere kant zoveel kwaliteit is. Maar daar gaat mijn vervelende gevoel niet van weg", vervolgt Pastoor, die niet denkt dat uitschakeling in de beker een voordeel is in de strijd tegen degradatie. "Nee, dat zie ik helemaal niet zo. Ik had liever die finale gevoetbald in dat weekend. Je blijft zo in het ritme en het geeft een gigantische boost. Nu moeten we de kater snel wegspoelen, want de derby met Feyenoord staat voor de deur."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen