Afellay langer bij Stoke: "Mijn blessure is verleden tijd"

2 maart 2017, 08:19

Ibrahim Afellay is de komende twee seizoenen ook in het shirt van Stoke City te bewonderen. De 30-jarige middenvelder heeft zijn contract in het Britannia Stadium tot de zomer van 2019 verlengd, zo meldt de club uit Stoke on Trent via de officiële clubkanalen.

Afellay werd de afgelopen jaren geteisterd door blessureleed, maar is sinds zijn herstel een vaste waarde in het team van manager Mark Hughes. Nadat hij acht maanden zoet was met een zware knieblessure, heeft hij zich weer in de basis geknokt. Dat heeft nu dus tot een contractverlenging geleid. "Daar ben ik superblij mee", zegt Afellay op de clubwebsite. "Ik voel me hier al thuis vanaf dag één kijk uit naar de toekomst. Het voelt hier aan als familie."

De 53-voudig international van Oranje (zeven goals) maakte in december zijn comeback tegen Liverpool op Anfield en kwam sindsdien tot negen Premier League-optredens en één FA Cup-wedstrijd voor The Potters. "Mijn blessure is verleden tijd. Ik heb laten zien dat ik weer helemaal terug ben daarom vooruit kan kijken. Ik blijf hard werken om er het beste van te maken", stelt de oud-PSV'er, die ook de clubkleuren van FC Barcelona, Schalke 04 en Olympiakos verdedigde.

Sinds de zomer van 2015 is Afellay speler van Stoke, waarvoor hij drie goals maakte in 46 duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen