Agüero heeft intentie om bij Manchester City te blijven

2 maart 2017, 13:26

Omdat Sergio Agüero onlangs bij Manchester City zijn basisplaats verloor aan het Braziliaanse supertalent Gabriel Jesus, wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van de Argentijnse international. De 28-jarige aanvaller staat nog tot medio 2020 onder contract en hoewel manager Pep Guardiola aangaf dat hij Agüero graag wil houden, weet de speler nog niet wat er gaat gebeuren.

Agüero zegt dat hij nog niet met Manchester City over zijn toekomst gesproken heeft. "Dat de club zegt dat ze me willen houden is iets anders dan dat ze me dat daadwerkelijk zelf vertellen", zegt de Argentijn tegen de BBC over zijn situatie. De aanvaller heeft vier goals gemaakt in de twee wedstrijden nadat zijn concurrent Gabriel Jesus zijn voet brak. Na de 5-1 zege op Huddersfield Town (twee goals Agüero) in de FA Cup zei Guardiola dat het de 'beste wedstrijd van het seizoen' was van Agüero.

De Argentijn zegt zelf dat hij niet wil vertrekken bij Man City, dat hem in 2011 voor ruim 44 miljoen euro overnam van Atlético Madrid. "Zoals wel vaker gezegd wordt, zullen we het wel in juni zien. Dan zullen we wel in gesprek gaan. Mijn intentie is in ieder geval om te blijven, maar juni is nog ver weg. Ik heb nog drie maanden om alles te geven en hopelijk leidt tot een prijs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen