Eder redt Lille van blamage tegen amateurs in Franse beker

2 maart 2017, 23:55

Lille heeft donderdagavond ternauwernood de laatste acht bereikt van het Franse bekertoernooi. Tegen de amateurs van Bergerac Perigord kwam de ploeg lange tijd niet tot scoren. Marcos Lopes brak twintig minuten voor tijd de ban. In de extra tijd kwam de thuisploeg nog langszij, maar Eder bezorgde Lille toch nog de overwinning.

Lille had het lastig op bezoek bij Bergerac Perigord en slaagde er tot de zeventigste minuut niet in om te scoren. Toen zorgde middenvelder Lopes voor de 1-0. Lange tijd leek het daar ook bij te blijven, maar de amateurclub kwam langszij. Mamadou Kamissoko tekende in de laatse minuut van de officiële speeltijd voor de 1-1.

In de extra tijd gebeurde vervolgens van alles. Bergerac-speler Terence Pinto kreeg een directe rode kaart. Kort daarna wist Eder Lille te redden van verleging en een blamage tegen de amateurploeg. Hij schoot de 1-2 binnen en verzekerde zijn ploeg zo van een plaats bij de laatste acht. Ricardo Kishna was de enige Nederlander die in actie kwam. Hij mocht dertig minuten voor tijd invallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen