Bony krabt achter oren wegens 'gekke' situatie bij Stoke

3 maart 2017, 09:31

Met de komst van Manchester City-huurling Wilfried Bony sloeg Stoke City afgelopen zomer een fraaie slag op de transfermarkt, maar de 28-jarige spits komt maar weinig aan spelen toe in het Britannia Stadium. Dit tot onvrede van de Ivoriaanse international, die niets van zijn situatie begrijpt.

Bony kon in de winter naar China, maar zag een overstap naar het geldsmijtende land niet zitten. Hij wilde bij Stoke City blijven, al maakte hij daar pas twee goals in elf optredens en kwam hij sinds 27 december niet meer in actie voor The Potters. "Als je steeds hoort dat alles in orde is en je speelt niet, dan is dat gek", zegt de ontevreden Bony tegen de BBC.

De oud-spits van Vitesse heeft het zwaar met zijn figurantenrol. "Het is meer dan lastig. Ik wil graag de achterliggende reden weten. De coach (Mark Hughes, red.) heeft me verteld dat ik goed train en dat mijn instelling goed is. Ik snap het daarom niet, het is pijnlijk", aldus Bony, die in januari 2015 nog voor een slordige 32,6 miljoen euro door manchester City werd overgenomen van Swansea City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen