Strootman hekelt racisme en wordt gelinkt aan Inter

3 maart 2017, 11:13

Kevin Strootman baalt ervan dat zijn ploeggenoot Antonio Rüdiger afgelopen woensdag in de derby van Rome op racistische wijze bejegend werd door een klein deel van de Lazio-fans. De middenvelder van AS Roma laakt het gedrag van de fans van de aartsrivaal.

Strootman vindt dat de Italiaanse voetbalbond (FIGC) actie moet ondernemen tegen het racisme aan het adres van Rüdiger. "Ik heb het tijdens de wedstrijd gehoord. Hoewel Rüdiger er niets over gezegd heeft, moet de FIGC zijn verantwoordelijkheid nemen en in actie komen. Jammer genoeg maken mensen zich nog steeds schuldig aan dit soort gedrag, ook al waren het maar een paar spreekkoren", aldus Strootman tegen Italiaanse media. AS Roma verloor de bekerderby van Lazio overigens met 2-0, waardoor het begin april in de return lastig wordt om de finale van de Coppa Italia te halen.

Inter

Ondertussen duikt de naam van Strootman op in het Italiaanse geruchtencircuit. Het doorgaans betrouwbare La Gazzetta dello Sport claimt dat een delegatie van de Suning Group (de eigenaar van Internazionale) informeel contact gehad heeft met het management van Strootman. In dit onderhoud zou een zomerse transfer voorzichtig genoemd zijn. La Gazzetta stelt dat Inter bereid zou zijn om 40 miljoen euro te bieden op Strootman, die 5 miljoen euro zou kunnen verdienen in Milaan.

De middenvelder staat nog tot medio 2018 onder contract bij Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen