Anastasiou gelooft in stunt tegen PSV: "Het kan altijd"

3 maart 2017, 15:27

Roda JC komt steeds wat beter in het ritme. De ploeg uit Kerkrade verloor in de afgelopen vijf wedstrijden alleen van Ajax (0-2) en sc Heerenveen (3-0) en is daarom boven de degradatiestreep uitgekomen. Maar om de vijftiende plaats in de Eredivisie vast te kunnen houden, moeten de Limburgers zaterdagavond waarschijnlijk stunten in de zware uitwedstrijd tegen PSV.

Coach Yannis Anastasiou haalt voor de clash met PSV vertrouwen uit de uitwedstrijd tegen Ajax aan het begin van het seizoen, die in 2-2 eindigde. "Het kan altijd", zegt de trainer tegen Roda JC TV. "PSV heeft natuurlijk een goed team, maar we willen het ze moeilijk maken. Met een beetje geluk kunnen we daar wel wat positiefs weghalen."

Anastasiou verwelkomde eerder deze week René Trost als nieuwe assistent. "De groep is groter geworden en er zijn veel jongens die veel individuele aandacht nodig hebben. We konden de groep prima trainen, maar voor het geven van individuele aandaht kwamen we tekort. Daarom heb ik de directie gevraagd om een nieuwe assistent. Met René hebben we een goed mens en een goede trainer tot onze beschikking. Hij heeft veel verstand van het spelletje en beschikt bovendien over veel ervaring. Hij voegt gelijk iets toe", vertelt de Griekse hoofdcoach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen