Faber wil voortborduren op eerste uur tegen Utrecht

3 maart 2017, 16:44

FC Groningen verloor vorige week, ondanks een 2-0 voorsprong, de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met 2-3. Niettemin ziet coach Ernest Faber positieve punten om op voort te borduren voor dit weekeinde. De voormalig bekerhouder speelt zondag opnieuw in het eigen Noordlease Stadion, dan tegen Ajax.

"We hebben afgelopen wedstrijd vooral de oplossing naar voren gezocht en gevonden", stelt Faber op de clubwebsite. "Op het goede eerste uur tegen Utrecht willen we graag voortborduren. Met opnieuw een vol stadion willen we graag weer voor onze eigen kansen gaan. De extra support van ons publiek kunnen we goed gebruiken."

Volgens Faber heeft het de afgelopen periode vooral vaak even tegen gezeten. "En nu moeten we zorgen dat we ook dat klein beetje geluk weer gaan afdwingen en het weer eens een keer onze kant op valt", vervolgt hij. "Als we durven te voetballen en blijven geloven in onszelf, dan hebben we zeker kans op een goed resultaat. Het is in ieder geval een mooie wedstrijd en een uitdaging voor ons."

Juninho Bacuna (geschorst) en Tom van Weert (geblesseerd) ontbreken bij FC Groningen tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen