Van Geel: "Karim heeft zich ontwikkeld tot echte leider"

4 maart 2017, 00:17

Karim El Ahmadi tekende vrijdag een nieuw contract bij Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder, bezig aan zijn zevende seizoen in De Kuip, ligt nu tot de zomer van 2019 vast bij de eredivisiekoploper. Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, is er blij mee.

"Ik denk dat iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt hier enorm blij mee is", stelt Van Geel op Feyenoord.nl. "Karim heeft zich ontwikkeld tot een echte leider in het team, met enorm veel ervaring. Dat we nu al met hem verlengen, geeft naast een goed gevoel ook rust naar volgend seizoen toe. We zijn blij dat hij het vertrouwen uitspreekt in deze club. We passen bij elkaar."

"Mijn intentie was altijd om langer bij Feyenoord te blijven", vult El Ahmadi aan. Zijn nieuwe verbintenis loopt af als hij 34 jaar is. "Ik heb al eerder gezegd dat ik het niet erg zou vinden om hier mijn carrière af te sluiten. Ik ben me Rotterdammer gaan voelen, heb het heel erg naar mijn zin in de stad en bij de club. Niets stond in de weg om niet bij te tekenen. Hopelijk kunnen we nog mooie prijzen winnen met Feyenoord en zo de supporters blij maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen