Ten Hag: "Ik ga ervan uit dat 'Groningen' goede les was"

3 maart 2017, 18:11

Erik ten Hag hoopt dat zijn elftal FC Utrecht heeft geleerd van de uitwedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen weekend. De ploeg uit de Domstad won weliswaar met 2-3 in het Noordlease Stadion, maar kwam wel met 2-0 achter. Zondag speelt FC Utrecht thuis tegen ADO Den Haag.

"In Groningen hebben we goed gespeeld in de tweede helft, maar zijn we beide helften slecht begonnen. Dat we erin geslaagd zijn om de wedstrijd te kantelen zegt iets over onze veerkracht. Het is echter wel belangrijk dat we zoiets als tegen FC Groningen in het vervolg voor zijn", stelt Ten Hag op de clubwebsite. "Ik wil dat er geageerd wordt en dat we 100 procent energie vanaf de eerste tot de laatste minuut in de wedstrijd leggen, alleen dan voorkom je dat je in dit soort situaties terechtkomt. 'Het is gebleken dat we kwetsbaar zijn wanneer we 99 in plaats van 100 procent energie in de wedstrijd leggen. Ik ga ervan uit dat de wedstrijd tegen FC Groningen een goede les is geweest."

Volgens Ten Hag hebben zijn spelers hoge verwachtingen van zichzelf: "We zijn erop gebrand om deze waar te maken. Om de positie waarop we nu staan te behouden, moet het niet alleen elke week, maar elke dag beter. Hierdoor hebben we zondag maar één opdracht en dat is winnen. Ons doel was om tussen plek zes en plek twaalf te eindigen, maar met tien wedstrijden voor het einde zijn we heel dicht bij de play-offs. Voor ons is er dus nog één prijs te halen en dat is Europees voetbal. De enige mogelijkheid hiervoor is via de play-offs, dus mogen we niks laten liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen