Vd Sar vindt dat Ajax moet vasthouden aan werkwijze

4 maart 2017, 09:35   Bijgewerkt: 4 maart 2017, 11:05

Het feit dat het Nederlandse voetbal op het internationale podium steeds minder voorstelt, is volgens Edwin van der Sar geen reden om het bij Ajax over een compleet andere boeg te gaan gooien. De algemeen directeur denkt dat de Amsterdammers op de juiste manier te werk gaan.

Van der Sar erkent dat Nederland internationaal steeds verder aan het afglijden is. "Als je over de hele breedte kijkt zie je dat we met onze Nederlandse spelers in de Champions League minimaal zijn vertegenwoordigd. De Nederlandse trainers zijn in de grote competities ook dun gezaaid", beaamt de voormalig topkeeper in De Telegraaf.

Hij heeft desondanks vertrouwen in de werkwijze van Ajax. "Bij Ajax blijven we werken op onze manier. We hopen dat spelers dan veel wedstrijden in de benen krijgen, nationaal en internationaal, zodat ze de volgende stap kunnen maken. Als Ajax lang Europees voetbal kan aanbieden, zal het voor spelers een overweging zijn om wat langer te blijven dan door zaakwaarnemers of pers wordt aangegeven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen