Cabral treft Feyenoord in derby: "Duel met extra emoties"

4 maart 2017, 16:03

Dat de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta weer terug is, is uiteraard een goede zaak voor het Nederlandse voetbal. Ook Jerson Cabral is verheugd, de aanvaller van Sparta droeg jarenlang het tricot van Feyenoord en speelt nu voor Sparta. Hij kijkt uit naar de wedstrijd van zondag. 

"Ik heb met een aantal spelers nog goed contact", vertelt hij tegen RTV Rijnmond over tegenstander Feyenoord. "Dat zal altijd wel zo blijven. Ik heb er een leuke tijd gehad. Naar mate de wedstrijd komt, dan spreek je elkaar wat vaker. Je maakt wat geintjes over de app, maar zodra de wedstrijd begint is het een serieuze zaak", aldus de aanvaller, die tussen 2010 en 2012 het shirt van Feyenoord droeg.

Cabral kent het belang van de wedstrijd tegen Feyenoord. "Het is een wedstrijd waar extra gevoelens en emoties komen kijken. We gaan er sowieso alles aan doen om de punten niet zomaar aan Feyenoord mee te geven, ondanks dat die club de favoriet is voor deze wedstrijd", zegt Cabral, die midweeks in de halve finale van de beker verloor van Vitesse. Dat hoeft volgens hem geen invloed te hebben op de wedstrijd tegen Feyenoord. "We zijn professionals. De volgende wedstrijd staat alweer voor de deur, ook geen onbelangrijke. Je moet de knop kunnen omschakelen en de focus erop leggen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen