Blessures voor Van Aanholt, Martins Indi en Reus

4 maart 2017, 23:18

Dubbel blessurenieuws uit de Premier League met betrekking tot Nederlanders. Patrick van Aanholt en Bruno Martins Indi kwamen zaterdag niet ongeschonden uit de strijd tegen respectievelijk West Bromwich Albion en Middlesbrough.

Martins Indi moest in de 87ste minuut van de ontmoeting met Middlesbrough (2-0 winst) geblesseerd het veld verlaten. Mark Hughes, de manager van Martins Indi's werkgever Stoke City, weet nog niet hoe lang de verdediger is uitgeschakeld door de knieklachten. Crystal Palace-speler Van Aanholt moest tegen West Brom (0-2 winst) in de 62ste minuut naar de kant met een enkelblessure. Volgens de linksback valt de schade mee, manager Sam Allardyce verwacht hem twee tot drie weken kwijt te zijn.

Ook bij Borussia Dortmund raakte een speler geblesseerd. Marco Reus viel tegen Bayer Leverkusen (6-2 winst) uit met een spierblessure in het bovenbeen. De aanvaller ontbreekt komende woensdag sowieso tegen Benfica in de return van de achtste finales van de Champions League. Dortmund verloor de eerste ontmoeting met Benfica in Portugal met 1-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen