Van de Looi teleurgesteld over eerste helft Willem II

4 maart 2017, 23:27

Willem II boekte de laatste weken goede resultaten, maar speelde zaterdag in de eerste helft van de uitwedstrijd tegen FC Twente weinig klaar. Dit tot teleurstelling van coach Erwin van de Looi, zo liet hij na afloop weten op de persconferentie. De Tilburgers verloren met 2-1 in Enschede.

"Verbaasd, misschien zelfs wel verbijsterd over hoe wij de eerste helft gespeeld hebben", citeert de officiële website van FC Twente Van de Looi. "De laatste weken hadden we redelijke resultaten en wat we vooraf verwachten gebeurde ook. FC Twente zette hoog druk en nam risico. Dan weet je dat ze in de rug van Klich en Mokotjo kwetsbaar zijn. Alleen, daar zijn wij nooit geweest. Daarmee roepen we de problemen over onszelf af en krijgen ze dan ook."

"De eerste helft hebben we niet ons niveau gehaald en dat is teleurstellend", mopperde Van de Looi. "De tweede helft begonnen we weer moeizaam maar hebben we wel geknokt. Daardoor kwamen we terug in de wedstrijd. We hadden zelfs de kans om gelijk te maken. Dat is niet gebeurd en ik denk ook dat het terecht is. Voetbal begint met het uitvoeren van de taken, maar dat hebben we vandaag niet gedaan. Dan zie je dat je heel kwetsbaar bent en dat is jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen