Wijnaldum ziet een beter Liverpool in topwedstrijden

5 maart 2017, 09:47

Georginio Wijnaldum had zaterdag met een doelpunt een aandeel in de 3-1 zege van Liverpool op Arsenal. Enkele dagen eerder ging de ploeg van Jürgen Klopp nog met diezelfde cijfers onderuit tegen Leicester City. Volgens Wijnaldum ligt dat aan de gedrevenheid van Liverpool in topwedstrijden.

"Het is altijd goed wanneer je scoort, zeker als je wint en je het ook nog eens in een grote wedstrijd doet", aldus Wijnaldum na afloop tegenover Ziggo Sport. Voor Liverpool was de zege op Arsenal pas de tweede overwinning in de Premier League dit kalenderjaar. "Het is vooral teleurstellend dat we niet weten te winnen van clubs die een stuk lager staan. We dachten dat we inmiddels over dat punt heen waren."

Volgens Wijnaldum heeft dat vooral te maken met de instelling van Liverpool. "Tegen Leicester City waren we veel meer met onszelf bezig. Op die momenten zijn we misschien wat passiever en lang niet zo gedreven als in de topwedstrijden", analyseert de middenvelder. "Nu moeten we elke wedstrijd gewoon gaan doen wat er van ons verwacht wordt. Blijven winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen