El Ahmadi zag zwak Feyenoord: "Niet kampioenswaardig"

5 maart 2017, 14:57

Door de 1-0 nederlaag van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam is de titelstrijd in de Eredivisie ineens weer een stuk spannender. Wanneer Ajax op bezoek bij FC Groningen weet te winnen, is het gat tussen beide ploegen nog slechts drie punten. Volgens Karim El Ahmadi was Feyenoord vooral in de eerste helft veel te zwak.

El Ahmadi stelt tegenover de camera van FOX Sports dat Feyenoord de nederlaag aan zichzelf te wijten heeft. "Sparta was, zeker in de eerste helft, gewoon beter dan wij. We waren veel te zwak vandaag. Het was niet kampioenswaardig. Sparta was gewoon scherp. We hebben er de afgelopen week nog zo op gehamerd, maar vooral in de duels waren we gewoon veel te slap."

"We komen heel snel achter en dan loop je direct achter de feiten aan", vervolgt El Ahmadi, die niet denkt dat Feyenoord Sparta heeft onderschat. "De hele week hebben we gewoon scherp getraind. Maar in de eerste helft dachten we wel te gemakkelijk. Normaal gesproken krijgen we altijd wel veel kansen, maar dat was nu ook niet zo. Dit mag gewoon niet gebeuren. Nu wordt het weer spannend en dat hebben we zelf gedaan", besloot de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen