Van den Brom: "We hadden nooit recht op de overwinning"

5 maart 2017, 16:10

John van den Brom zag AZ zondagmiddag in eigen huis niet verder komen dan een 1-1 gelijkspel tegen Excelsior. De trainer vond ook niet dat zijn ploeg aanspraak maakte op de overwinning en stelt dat dat ook vooral een mentaal probleem is.

Voor AZ was het gelijkspel vlak na het gewonnen duel in de halve finale van de KNVB-beker een teleurstelling. "Na de euforie van zo'n halve finale hoop je dat we het doorzetten in een wedstrijd als deze. Maar ik zag al vanaf het begin dat er zo weinig tempo in het spel zat. We hebben nooit het recht gehad om deze wedstrijd te winnen", was Van den Brom duidelijk in gesprek met FOX Sports.

De trainer had vooral moeite met de manier waarop de nederlaag tot stand kwam. "Op welke manier je aan die wedstrijd begint. Dan kun je van te voren nog duidelijk voor ogen hebben wat je gaat doen. Maar uiteindelijk zie je al door ons begin dat het heel moeizaam gaat worden. We komen nog op voorsprong en dan hoop je dat dat ons over het dode punt heen zal helpen", aldus Van den Brom, die denkt dat niet alleen de vermoeidheid van 120 minuten spelen meetelt. "Het is zeker ook iets mentaals. Je moet laten zien dat je er in ieder geval voor gaat. En dat heb ik vanmiddag niet gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen