Anderlecht langer door met coach Weiler: "Zeer tevreden"

6 maart 2017, 16:30   Bijgewerkt: 6 maart 2017, 16:43

Trainer René Weiler en RSC Anderlecht gaan langer met elkaar door. Maandag heeft de Belgische topclub naar buiten gebracht dat de coach een nieuw contract heeft getekend bij de club, waardoor hij nu tot de zomer van 2019 vastligt op het Astridpark.

Weiler is sinds afgelopen zomer werkzaam bij Anderlecht en bezet met de club momenteel de tweede positie in België. "De verlenging van het contract van René Weiler is een unanieme beslissing van het bestuur", schrijft Paars-Wit in een verklaring. "De club is zeer tevreden over zijn werk. Hij heeft RSC Anderlecht terug op de kaart gebracht door een duidelijke visie op de spelersgroep over te brengen", zegt directeur voetbalzaken Herman Van Holsbeeck. 

Weiler is blij met het vertrouwen van de leiding. "Dit is een blijk van waardering. Dit seizoen staat in het teken van de wederopbouw. De basis is gelegd om voor de titel te strijden en zo ver mogelijk in Europa mee te strijden. Ik ben het bestuur erkentelijk voor deze blijk van vertrouwen. Nu komt het erop neer om op deze fundamenten verder te bouwen", stelt de Zwitser.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen