Gustafson valt buiten de boot: "Ben er niet tevreden mee"

6 maart 2017, 19:38

Dat succes ook zijn slachtoffers heeft, ondervindt Simon Gustafson dit seizoen bij Feyenoord. De Zweedse middenvelder komt er dit jaar niet aan te pas bij de koploper van de Eredivisie en daar is hij niet blij mee. Vooralsnog speelde hij dit voetbaljaar pas 28 minuten in de Nederlandse competitie.

Gustafson is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam. "In mijn eerste jaar ging het heel goed in het begin", blikt hij terug in gesprek met Fotbollskanalen. "Na de winterstop ging het niet goed met het team en werden er spelers gewisseld. Ook ik ben toen uit het team verdwenen en sindsdien hebben we eigenlijk alleen nog maar gewonnen."

Het gebrek aan speeltijd doet de 22-jarige Zweed pijn. "Geen enkele speler wil op de bank zitten", weet hij. "Aan de andere kant hoort dit bij het werk van een voetballer. We zijn met zijn allen één team en ik doe ook altijd mijn best. Natuurlijk ben ik niet tevreden met mijn rol in dit seizoen. Op mijn leeftijd is het belangrijk om speelminuten te maken. Het is geen ideale situatie, maar het is aan Feyenoord om te bepalen wat hun plannen met mij zijn", aldus de middenvelder, die in Rotterdam nog een contract heeft tot 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen