Wenger beseft: "Moeten aanvallen en goals maken"

6 maart 2017, 20:43

Op de persconferentie van Arsenal ging het vandaag voornamelijk over de 'ruzie' die Arsene Wenger gehad zou hebben met Alexis Sánchez, die afgelopen weekend gepasseerd werd tegen Liverpool. De coach liet zich echter ook uit over de wedstrijd tegen Bayern München en beseft dat zijn team een wonder nodig heeft tegen de Duitse topploeg.

Omdat Arsenal in Duitsland met 5-1 op de broek kreeg, moet het dinsdagavond een stunt realiseren om nog door te komen in de Champions League. "Het enige voordeel van deze situatie is dat we geen keus hebben", sprak Wenger. "We moeten aanvallen en doelpunten maken. "Dat Bayern altijd bij de twee beste ploegen van Europa hoort, maakt het natuurlijk niet makkelijker. Wat er ook gebeurt, we willen morgen in ieder geval laten zien wat we in huis hebben. We moeten negentig minuten lang gas geven."

Ook aanvoerder Per Mertesacker vindt dat Arsenal sowieso voor de eer moet strijden tegen Bayern. "We hebben vaak gezien dat we niet klaar waren voor de grote duels en niet klaar waren voor het gevecht. Morgen moeten we laten zien dat wel zien. We moeten de strijd aangaan."

Overigens ontkende Wenger dat hij in onmin leeft met sterspeler Alexis Sánchez.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen