Koploper VVV loopt averij op tegen Jong FC Utrecht

6 maart 2017, 22:01

VVV-Venlo heeft maandagavond averij opgelopen in de titelrace in de Jupiler League. De trotse koploper kwam in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht niet verder dan een 0-0 gelijkspel, maar staat nog steeds ruim bovenaan in de competitie. Het is pas de tweede keer dit kalenderjaar dat VVV een competitiewedstrijd niet weet te winnen.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat VVV kampioen wordt in de Jupiler League, maar maandagavond maakte het in het de Galgenwaard geen beste indruk. Zonder de zieke Maurice Steijn speelde de koploper een matige partij, al was in het slotfase nog enkele keren dicht bij een overwinning. Zo liet invaller Gedion Zelalem na om de bal van dichtbij in het doel te mikken en scoorde Ralf Seuntjens in blessuretijd een buitenspeldoelpunt.

Voor Jong Utrecht, dat achttiende staat in de Jupiler League, is de knappe remise een opsteker. Het team kreeg in de laatste drie duels maar liefst negen doelpunten om de oren, maar wist tegen de koploper dus wel de nul te houden. Voor VVV lijkt er ondanks het puntverlies niet al te veel aan de hand, al is er wel een einde gekomen aan een zegereeks van drie duels.

Overigens kwamen de Limburgers niet ongeschonden uit de strijd in Utrecht: sterkhouder Vito van Crooij liep in de tweede helft namelijk een blessure op en moest worden gewisseld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen