Emery: "Moeten vooral mentaal voorbereid zijn op dit duel"

7 maart 2017, 21:36

Unai Emery verwacht dat mentaliteit een cruciale rol gaat spelen in de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen FC Barcelona. Paris Saint-Germain moet een 4-0 voorsprong zien te verdedigen in Camp Nou en volgens de trainer van de Fransen is het van groot belang om het duel niet te onderschatten.

"Ik heb de afgelopen jaren geleerd dat het belangrijk is om de tegenstander altijd te respecteren. Dat heb ik ook tegen mijn spelers gezegd", aldus Emery dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaande aan de achtste finale van de Champions League. "Barcelona heeft een fanastische ploeg met heel goede spelers. Ze zijn in staat om tijdens een wedstrijd in meerdere systemen te spelen.

Ondanks de 4-0 voorsprong verwacht Emery dan ook niet dat zijn selectie Barcelona zal onderschatten. "Iedere tegenstander van Barcelona weet dat de spelers veel indivuele kwaliteiten hebben. We moeten goed voorbereid zijn, vooral ook mentaal. We zullen hard moeten werken in de duels. Daarnaast moeten we ze uitdagen en ervoor zorgen dat ze veel arbeid moeten verrichten", zegt Emery, die weer kan beschikken over Ángel Di Maria. Voor Thiago Motta komt het duel nog te vroeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen