Wenger boos op arbitrage: "Onbegrijpelijke besluiten"

8 maart 2017, 00:19

Arsène Wenger zag Arsenal in eigen huis met 1-5 verliezen van Bayern München in de achtste finale van de Champions League. De manager vond de uitslag geen recht doen aan het spel van zijn ploeg en was vooral ontevreden over de arbitrage.

"Sommige aspecten van ons spel verklaren zeker waarom we eruit liggen", aldus Wenger na afloop tegenover de verzamelde pers. De manager vond echter eveneens dat de scheidsrechter het één en ander de verwijten viel. "We hadden wel heel veel pech met de scheidsrechter. Veel van zijn beslissingen waren echt onbegrijpelijk. Het was schandalig. We hadden en een strafschop moeten hebben en we kregen een dubbele straf met een penalty tegen en een rode kaart. Daarna was er geen beginnen meer aan."

Wenger stelt dat de in zijn ogen onterechte strafschop het breektpunt was voor Arsenal. "We weten nooit wat de reactie van Bayern was geweest als wij de 2-0 hadden gemaakt. Je weet dat je er daarna minimaal vier moet gaan maken. Zoiets gaat in de hoofden van de spelers zitten. Deze uitslag doet geen recht aan hoe wij hebben gespeeld", aldus Wenger, die niet inging op vragen over zijn toekomst. "Ik focus me nu alleen op onze eerstvolgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen