Mertens baalt: "Daar ga ik vannacht nog vaak aan denken"

8 maart 2017, 00:04

Dries Mertens gaf Napoli hoop door zijn ploeg in de achtste finale van de Champions League snel op een 1-0 voorsprong te zetten. De Italianen gingen echter alsnog met 1-3 onderuit en zijn dus uitgeschakeld. De Belg zal nog vaak terugdenken aan zijn gemiste kans op de 2-0.

Mertens was na afloop vooral teleurgesteld omdat hij vond dat Napoli een zeer goede wedstrijd speelde. "We hebben alles gegeven in de eerste helft en Real Madrid scoort alleen maar omdat wij een hoekschop weggeven. Daar balen we enorm van, want verder hebben we weinig toegelaten. We weten dat Sergio Ramos altijd zijn kwaliteiten toont op lastige momenten. Maar het blijft pijnlijk", aldus de Belg na afloop tegen Mediaset Premium.

Napoli kwam op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Mertens en de aanvaller had eveneens een goede kans op de tweede Italiaanse treffer. Hij zag zijn schot echter tegen de paal afketsen. "Als ik vannacht in bed lig, zie ik die bal weer terugkaatsen. Dat was het moment geweest om op 2-0 te komen", vertelt hij. Desondanks zijn er ook positieve punten. "Dankzij onze trainer spelen we geweldig voetbal. Het is prachtig om daar onderdeel van te zijn en we kunnen met deze groep nog veel bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen