Zidane looft veerkracht tegen Napoli: "Dat is ook Real Madrid"

8 maart 2017, 00:19

Real Madrid wist dinsdagavond op bezoek bij Napoli in de Champions League een 1-0 achterstand om te zetten in een 1-3 overwinning. Zinedine Zidane erkende dat de Spanjaarden niet de beste wedstrijd ooit speelden, maar was vooral blij met het resultaat.

"Natuurlijk zie ik dingen die beter kunnen als ik terugkijk op de eerste helft", aldus Zidane tijdens de persconferentie na afloop. "Maar Napoli zette veel druk en dat maakte het lastig voor ons. We kunnen niet tevreden zijn over de eerste helft, maar na rust scoren we toch drie keer. Waarom we het onszelf zo moeilijk maken? We winnen tweemaal met 3-1, dat lijkt me goed genoeg."

"We hebben in totaal zes doelpunten gemaakt", vervolgde Zidane, die de kritiek op het spel van Real niet goed begreep. "Niet alles ging goed, maar we weten ook hoe we kunnen omschakelen. Dat is ook Real Madrid. We spelen goed, maar we kunnen niet negentig minuten goed spelen. Zeker niet tijdens zware en lastige wedstrijden als dit. We hebben zowel voor rust als na rust kansen gehad en mogen blij zijn dat Sergio Ramos af en toe zijn hoofd goed tegen een bal zet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen