Zestal ontbreekt op trainingsveld bij Feyenoord

8 maart 2017, 14:01   Bijgewerkt: 8 maart 2017, 16:24

Feyenoord kampt mogelijk met personele problemen voor de thuiswedstrijd van komende zondag tegen AZ. Er ontbraken woensdag zes spelers op het trainingsveld en volgens de Rotterdamse club is de kans groot dat een deel van hen er niet bij is tegen de Alkmaarders.

Brad Jones (foto) kampt met een wond aan zijn onderbeen die na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-0 verlies) is gaan ontsteken. De doelman wordt momenteel in het ziekenhuis behandeld aan deze infectie. Ook Bilal Basaçikoglu (enkel), Eljero Elia (enkel en kuit), Nicolai Jørgensen (enkel), Terence Kongolo (verrekking in bovenbeen) en Marko Vejinovic (knie) bleven woensdag binnen om aan hun herstel te werken. Feyenoord laat weten de voortgang van dag tot dag te bekijken, later wordt duidelijk of ze kunnen spelen tegen AZ.

Mogelijk ontbreekt ook Tonny Vilhena tegen AZ. De aanklager betaald voetbal wil de middenvelder voor vier wedstrijden schorsen, waarvan één voorwaardelijk, omdat hij tegen Sparta een elleboogstoot aan Mathias Pogba zou hebben gegeven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen