PSG-preses vindt dreun in Camp Nou 'lastig te accepteren'

9 maart 2017, 08:10

Het uitblijven van succes in de Champions League was voor de voorzitter van Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, een voorname reden om afscheid te nemen van coach Laurent Blanc. Diens opvolger Unai Emery leek in de achtste finale van het miljoenentoernooi voor een glansrijke prestatie te zorgen tegen FC Barcelona, maar na een krankzinnig schouwspel (4-0 en 6-1) is de ploeg uit Parijs toch klaar in Europa.

Al-Khelaifi vindt het lastig om dit resultaat te verwerken. De preses van PSG zag het in de 95ste minuut misgaan in Camp Nou, waar Sergi Roberto toen de beslissende treffer aantekende. "Ook al hadden we twee penalty's moeten hebben, we moeten geen excuses zoeken", zegt de baas van de club uit Parijs. "We hebben het in de eerste helft zelf niet goed gedaan", vindt hij. "Het is erg lastig te accepteren dat je na een 4-0 overwinning het nog weggeeft, door met 6-1 te verliezen. Maar het zal wel moeten", verzucht Al-Khelaifi.

"Na onze overwinning was het een reëel doel om de kwartfinale te halen, maar we weten dat dit in het voetbal niets hoeft te zeggen", vervolgt de PSG-voorzitter. "We hebben ons best gedaan en hoewel het niet gelukt is om ons te plaatsen voor de volgende ronde, gaan we door met dit project. Iedereen is er nu kapot van, maar de rust zal weer wederkeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen