Hoedt blij met Oranje-voorselectie: "Maar zegt nog niets"

9 maart 2017, 15:39

Wesley Hoedt behoort tot het voorlopige keurkorps van het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (25 maart) en de oefeninterland tegen Italië (28 maart), maar gaat naar eigen zeggen niet ineens naast zijn schoenen lopen. Hij wil eerst zijn uitstekende prestaties bij Lazio Roma doorzetten.

De 23-jarige Hoedt leek een tijdje geleden nog weinig perspectief te hebben bij Lazio, maar heeft op knappe wijze een doorbraak geforceerd in Stadio Olimpico. Daarmee is hij dus beloond met een plaats in de voorselectie van Oranje. "Mijn gedachten zijn vooral bij Lazio, maar we zullen zien wat er bij Oranje gaat gebeuren", zegt Hoedt tegen Italiaanse media. "Het zegt ook nog niets. Er ligt nog genoeg ruimte voor verbetering."

Aan de zijde van Stefan de Vrij ontwikkelt Hoedt zich uitmuntend. "Stefan is een zeer sterke verdediger, misschien wel een van de besten van Europa. Ik ben erg gegroeid door zijn hulp. De wisselwerking tussen ons tweeën is goed", aldus Hoedt. "Of ik in januari had kunnen vertrekken bij Lazio? Ik heb hier een contract en ik ben altijd op deze club gefocust geweest. Zelfs toen ik niet speelde. Ik bleef hard werken en wachten op mijn kans."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen