ManU speelt gelijk bij Rostov, Anderlecht wint op Cyprus

9 maart 2017, 21:07

Gewonnen werd er niet, maar Manchester United heeft zichzelf een prima uitgangspositie verschaft om de kwartfinales van de Europa League te bereiken. De Engelse club speelde donderdag in Rusland in de eerste ontmoeting met FC Rostov in de achtste finales met 1-1 gelijk. Anderlecht deed uitstekende zaken met een 0-1 overwinning bij APOEL Nicosia.

Bij rust ging Manchester United, waar Daley Blind in de basis stond, nog wel aan de leiding in het Stadion Olimp 2 in Rostov aan de Don. Henrikh Mkhitaryan opende in de 35ste minuut de score. De Armeense middenvelder schoot de bal van dichtbij in het doel, na terugleggen van Zlatan Ibrahimovic.

Op het moeilijk bespeelbare veld in Rostov aan de Don waren kansen in de eerste helft spaarzaam, als was de voorsprong van Manchester United bij de pauze wel verdiend. In de tweede helft gaf Rostov meer tegenstand en dat leverde in de 53ste minuut de gelijkmaker op. Alexander Bukharov trof doel na een mooie lange bal van Timofey Kalachev.

Anderlecht vloert APOEL Nicosia

De Roemenen maakten het verschil voor Anderlecht op Cyprus. In de 29ste minuut van de partij in het Neo GSP tekende Nicolae Stanciu op aangeven van landgenoot Alexandru Chipciu voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Anderlecht, met Bram Nuytinck bij de eerste elf, kwam voor rust amper in de problemen tegen APOEL Nicosia. Na de pauze was dat wel anders, maar de thuisclub wist het evenwicht niet meer te herstellen. Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio verschenen aan de aftrap bij APOEL Nicosia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen