Feyenoord zwaar gehavend in thuisduel met AZ

10 maart 2017, 13:00   Bijgewerkt: 10 maart 2017, 14:03

Feyenoord kampt in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen AZ met een volle ziekenboeg. De koploper uit Rotterdam kan niet beschikken over Brad Jones, Terence Kongolo, Marko Vejinovic, Bilal Basaçikoglu en Eljero Elia. Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis zijn wel van de partij in De Kuip, meldt Feyenoord.

Sven van Beek (voetblessure) wordt dus opeens door vijf ploeggenoten vergezeld in de lappenmand. Jones kampt met een blessure aan zijn onderbeen en wordt vermoedelijk vervangen door Kenneth Vermeer. Basaçikoglu wordt gehinderd door enkelklachten. Dat laatste geldt ook voor Elia, die ook nog een kuitkwetsuur erbij heeft. Kongolo heeft te maken met een verrekking in zijn bovenbeen en Vejinovic heeft een knieblessure.

Jørgensen is hersteld van zijn enkelkwetsuur en Berghuis ondervindt geen hinder meer van een onwelwillende hamstring. Tonny Vilhena is tegen AZ ook beschikbaar voor coach Giovanni van Bronckhorst, omdat Feyenoord heeft besloten om in beroep te gaan tegen zijn schorsing van vier wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk).

Feyenoord staat nog altijd vier punten voor op nummer twee Ajax, dat komende zondag tegen FC Twente aantreedt in de ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen