Stegeman: "Ons komende tijd definitief veilig spelen"

10 maart 2017, 15:56

John Stegeman treedt zaterdagavond (aftrap 19.45 uur) met Heracles Almelo in het eigen Polman Stadion aan tegen FC Utrecht, de nummer vier van de Eredivisie. Met een overwinning kunnen de Heraclieden meer dan tien punten boven de degradatiezone komen te staan.

"De komende tijd moeten we eerst zorgen dat we ons definitief veilig spelen", zegt Stegeman op het digitale thuis van Heracles richting het duel met de Domstedelingen. "We spelen morgen tegen de nummer vier van Nederland, een goede ploeg met goede spelers. Hier kun je dus niet spreken van een concurrent, maar van een subtopper die tegen de top aanschuurt. We hebben als ploeg dit seizoen laten zien dat we goed kunnen voetballen en vaak terugkomen na een teleurstelling. Er zit een goede drive in en we gaan alles op alles zetten voor een goed resultaat tegen FC Utrecht."

Vincent Vermeij, Peter van Ooijen (beiden knie), Gor Agbaljan (achillespees) en Mark-Jan Fledderus (nog niet wedstrijdfit) zijn nog klaar voor hun rentree. Lerin Duarte heeft wel afgerekend met zijn hamstringblessure, waardoor de linkspoot weer kan spelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen