Fraser blij met goal Kruiswijk: "Hele ploeg genoot ervan"

10 maart 2017, 23:54

Vitesse rolde vrijdag in de eigen Gelredome Sparta met 5-0 op, maar na afloop ging het eigenlijk maar over één man: Arnold Kruijswijk. De 32-jarige verdediger maakte tegen de Rotterdammers na 25.318 minuten zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. Henk Fraser, de trainer van Vitesse, heeft genoten van de reactie van zijn spelers na die treffer.

"Schitterend, vooral omdat je ziet dat de hele ploeg ervan geniet", aldus Fraser bij de NOS. "Het geeft aan hoe de ploeg in elkaar zit. Ze zijn bezig met elkaars zaken. Iedereen was ervan op de hoogte dat hij nog niet had gescoord en dus vierde iedereen het, ook de supporters."

Met de overwinning herpakte Vitesse zich uitstekend van de 3-1 nederlaag van vorige week bij PEC Zwolle. "Zowel aanvallend als verdedigend hebben ze het goed ingevuld, dus een compliment aan de jongens", vervolgt Fraser, die de wisselvalligheid van zijn team beaamt. "Vandaag namen we initiatief en dan zie je duidelijk dat we goed kunnen voetballen, maar wel nog steeds vanuit een goede organisatie. Op het moment dat je echter geen punten pakt, zegt iedereen dat het te verdedigend is. We hebben vandaag exact hetzelfde gespeeld, alleen hebben we de kansen benut."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen