Allegri vindt dat Juventus terecht heeft gewonnen van Milan

11 maart 2017, 10:45

De thuisvorm van Juventus is indrukwekkend. De ploeg uit Turijn wist de afgelopen dertig thuiswedstrijden allemaal te winnen, maar aan die geweldige serie leek vrijdag tegen AC Milan een einde te komen. Het duel stevende af op een 1-1 gelijkspel, maar een late strafschop van Paulo Dybala bezorgde Juve toch een nieuwe thuiszege. Trainer Massimiliano Allegri vindt dat zijn team terecht heeft gewonnen.

Opvallend genoeg zag de trainer de late strafschop van Dybala niet, omdat hij toen al in de spelerstunnel was. "De wedstrijd was klaar", sprak hij na het beladen duel. "Ik stond in de tunnel en wilde de penalty liever niet zien. Paulo heeft het uitstekend gedaan, omdat het nooit makkelijk is om Donnarumma te verslaan."

Allegri wilde zich na de wedstrijd niet uitlaten over het veelbesproken penaltymoment, waarbij Milan-verdediger Mattia De Sciglio de bal tegen de hand kreeg. "Ik laat me nooit uit over beslissingen van de scheidsrechter", aldus de voormalig trainer van Milan. "Soms zit het mee en soms zit het tegen, dat is voetbal. Toch vind ik dat wij het verdiende om te winnen, omdat we beter waren dan Milan. Over ons optreden kan ik tevreden zijn, het was één van onze beste wedstrijden van het seizoen. De zesde titel op rij komt nadrukkelijker in zicht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen