Napoli-coach Sarri reageert cynisch op Juve-incidenten

11 maart 2017, 15:41

Juventus stevent af op de zesde landstitel in successie, aangezien het na 28 wedstrijden een voorsprong van elf punten heeft op nummer twee AS Roma. Toch wordt de ploeg uit Turijn ook verweten dat het vaak de hulp krijgt van de arbitrage. Volgens Napoli-trainer Maurizio Sarri is het geen toeval meer dat Juve vaak geluk heeft.

Het thuisduel van Juventus tegen AC Milan leek vrijdag in 1-1 te eindigen, maar een discutabele strafschop diep in blessuretijd hielp de koploper alsnog aan een overwinning. De beladen penalty heeft in Italië de tongen behoorlijk los gemaakt, aangezien ook Sarri zijn mening heeft gegeven. "Iedereen zegt dat wij in Italië de beste arbiters van de wereld hebben, dus dan moeten we dat maar geloven", sprak hij op zijn perspraatje. "Inter, Roma, Napoli en Milan hebben dit seizoen allemaal met woede het stadion van Juventus verlaten. Misschien zijn we allemaal boos."

Overigens ging Napoli midweeks met 1-3 onderuit tegen Real Madrid in de Champions League, waardoor de ploeg uitgeschakeld is in Europa. "Het was een leerzame ervaring", zegt Sarri. "Het heeft ons geholpen om volwassen te worden. Zondag moeten we tegen Crotone met een goede reactie komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen