Ten Hag: "Met deze houding gaan de prijzen aan ons voorbij"

11 maart 2017, 23:15

Erik ten Hag was getergd op de persconferentie, nadat zijn elftal FC Utrecht de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo had verloren. De formatie uit de Domstad ging zaterdag in het Polman Stadion rusten met een 0-1 voorsprong, maar gaf het in de tweede helft weg (2-1).

"Ik ben getergd en dat heeft te maken met het resultaat. Daar draait het uiteindelijk om in het voetbal. En dan kan ik stellen dat het in de eerste helft kansen regent, maar feit blijft dat we er slechts één daarvan weten te verzilveren. Die doelgerichtheid van ons, dat weten we, die moet omhoog. Uiteindelijk houden we met het gebrek daaraan Heracles op de been", citeert de clubwebsite Ten Hag.

"Twee helften zijn in het voetbal nooit gelijk. Daar waarschuwen we in de rust voor, voor een Heracles Almelo waarvan we weten dat het wilskracht heeft en dat het die wilskracht kan omzetten in daden. We komen niet goed uit de kleedkamer en komen afspraken niet na. Dan valt al heel snel de tegengoal. Samen hebben we het vandaag niet voor elkaar gekregen", aldus Ten Hag.

Over de 2-1 van Thomas Bruns in de slotfase, zei Ten Hag: "Tegen alle afspraken in, daaruit ontstaat de tweede goal. De bal mag daar nooit komen en er wordt vanuit het linkerblok niet goed doorgedekt. We zitten in een fase waarin de prijzen worden verdeeld, maar met deze instelling en houding gaan die prijzen aan ons voorbij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen